Heel wat kinderen op de buitenspeeldag in RUISBROEK

C21

Heel wat kinderen op de buitenspeeldag in RUISBROEK

Editiepajot_ruisbroek
ingezonden foto
 
Editiepajot_ruisbroek
ingezonden foto
 
Editiepajot_ruisbroek
ingezonden foto
 
Editiepajot_ruisbroek
ingezonden foto
 

De buitenspeeldag is een initiatief van tv-zender Nickelodeon en de Vlaamse overheid, dat zowel financieel, organisatorisch als logistiek door de gemeenten georganiseerd worden. Dit jaar namen 207 gemeenten hieraan deel, waaronder Sint-Pieters-Leeuw. De organisatie richt zich naar lagere schoolkinderen, maar in Sint-Pieters-Leeuw wordt er ook een aanbod uitgewerkt voor kleuters en tieners.

Caroline van de sportdienst: «Op de eerste edities van de buitenspeeldagen merkten we dat er toch ook heel wat kleuters en tieners aanwezig waren, om hen niet in de kou te laten staan werken we sinds enkele jaren ook een aanbod voor hen uit en met succes. Dit jaar mochten we 450 kinderen verwelkomen. Vooral de hindernissenpiste, japans drummen, lasershooten en knutselen hadden veel trek.»

De buitenspeeldag is een organisatie van de jeugd- en sportdienst die worden bijgestaan door collega’s en tal van vrijwilligers. Allen blikken ze tevreden terug op een geslaagde editie. Uitrusten zit er momenteel nog niet in want voor beide diensten staan er weer andere activiteiten voor de boeg: Ideekids- en sportkampen tijdens de paasvakantie een tweedehandskledings- en gamesbeurs voor jongeren op zaterdag 20 april en een sneukelfietstocht op 12 mei. Meer info kan je vinden op de gemeentelijke website van Sint-Pieters-Leeuw.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief