Rotary SINT-PIETERS-LEEUW is gul voor FrIS en De Poel

C21

Rotary SINT-PIETERS-LEEUW is gul voor FrIS en De Poel

Editiepajot_leeuw_cheque_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Rotary Sint-Pieters-Leeuw gaf een cheque van 1.694,24 euro aan de Poel en een cheque van 625 euro aan FrIS. Beide verenigingen houden zich bezig met gehandicapten.

vzw FriS, een sportclub volledig gedragen door vrijwilligers en actief voor kinderen en volwassenen met een beperking. Vzw De Poel beheert drie dagcentra, een bezigheidstehuis en een tehuis kortopvang voor volwassen mentaal gehandicapten.
Voor de cheque van 625 euro voor FrIS hebben leden van de Rotary een halve marathon gelopen waarbij ze zich lieten sponseren. Voor de Poel heeft de serviceclub een jarenlang peterschap aangegaan waarbij ze jaarlijks 1.250 euro storten. Het verschil werd geschonken door een milde weldoener uit Duitsland.
Voor beide verenigingen is het geld meer dan welkom. Zo zit de Poel in een veranderingsproces, veranderen de subsidies van de overheid en moet ook de infrastructuur aangepast worden.
FrIS bestaat 10 jaar en willen naar aanleiding hiervan een Panini album maken met foto’s van de activiteiten van de voorbije tien jaar en dit als geschenk geven aan de gasten en de vrijwilligers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mrt 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief