SINT-PIETERS-LEEUW - Cultuurcentrum Coloma zoekt vrijwilligers

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Cultuurcentrum Coloma zoekt vrijwilligers

Coloma_met_licht
Foto Felix Merckx

Voor het helpen organiseren van culturele activiteiten (optreden, een toneelstuk, een vernissage van een tentoonstelling, een film,...) wil cultuurcentrum Coloma in het vervolg beroep doen op vrijwilligers.

De taken, die aan deze vrijwilligers kunnen toevertrouwd worden zijn onder andere ticketcontrole aan de ingang, vestiaire, recepties tijdens vernissages, enzovoort. Deze vrijwilligers zullen eveneens ingezet worden om buiten de kantooruren (van maandag tot en met vrijdag van 16u tot 22u30, op zaterdag van 9u tot 15u en op zondag indien er activiteiten zijn) toezicht en aanspreekpunt te zijn voor de bezoekers van het kasteel Coloma. Als er geen activiteiten plaatsvinden in het kasteel Coloma, zal niemand voorzien worden en zal het kasteel gesloten zijn.
Aan de vrijwilliger kan een onkostenvergoeding worden betaald.
De gemeenteraad heeft nu beslist om de vrijwilliger in het kader van de burgerlijke aansprakelijkheid en voor de lichamelijke ongevallen in het kader van de arbeidsongevallen te verzekeren en een onkostenvergoeding te betalen.
Zij krijgen 10 euro per prestatie en gratis toegang bij het helpen organiseren van culturele activiteiten (kaartjescontrole, recepties vernissages, het beheren van de vestiaire en andere diverse opdrachten) met een maximum van 75 prestaties per jaar en 5 euro per uur bij het inzetten voor toezicht en aanspreekpunt in Kasteel Coloma met een maximum van 150 uren per jaar.
Het inzetten van vrijwilligers wordt ook gedaan omdat er een groter aanbod komt van activiteiten van het cultureel centrum zelf. Zonder vrijwilligers zou het personeel te veel overuren moeten kloppen.
Voor organisaties van het cultureel centrum in samenwerking met een vereniging kunnen geen vrijwilligers ingezet worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief