Up with People Show komt naar SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Up with People Show komt naar SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_leeuw_up_with_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Up With People is in Sint-Pieters-Leeuw te gast op woensdag 1 mei.  Voor Leeuwenaar Pieter Gyssels is dat een droom die in vervulling gaat. Vier jaar geleden is hij ook met Up With People opgetrokken en, is er blijven ‘plakken’ zoals hij zelf zegt. Leeuwenaar Pieter Gyssels zal ook het voorprogramma verzorgen. In Nashiville heeft hij intussen al een CD opgenomen.

Wanneer de internationale cast van Up with People op het podium in A.J.Braillard Sportcomplex op woensdag 1 mei en in Brussels Kart Expo op zaterdag 4 mei zal staan, zal het publiek iets te zien krijgen waarvan iedereen zal kunnen smaken. Kaarten voor de shows zijn te bestellen via ibelliard@upwithpeople.org   Er zullen ook verkooppunten komen in alle Leeuwse deelgemeenten.
Up with People’s nieuwste productie genaamd “Voices” wordt opgevoerd door de energieke en talentvolle cast en staff van 120 studenten die 20 landen vertegenwoordigen. Het twee uur durende live optreden is inclusief originele en populaire muziek en is een dynamische mix van solisten, ensemble nummers, snelle choreografie en kleurrijke kostuums.
Voices is geïnspireerd en gemotiveerd door wereldwijde evenementen en kenmerkend door zijn medleys van populaire muziek, internationale muziek en natuurlijk Up with People’s originele muziek.
 Naast Sint-Pieters-Leeuw, reist Cast A 2013 met hun tour naar 20 steden in de Verenigde Staten, Zwitserland, Liechtenstein, Nederland, België en Mexico.
Gastgezinnen gezocht
Up With People brengt studenten van 18 tot 29 jaar van over de hele wereld bij elkaar om 6 maanden te reizen, verschillende activiteiten te doen en gemeenschappen te beïnvloeden. De kern van het programma bestaat uit vrijwilligerswerk, wereldwijde educatie, internationale participatie en het opvoeren van een spectaculaire culturele show. Om de hele ervaring compleet te maken voor beide gemeenschappen zullen de studenten verblijven bij lokale gastgezinnen om een beeld te krijgen van de lokale cultuur, normen en waarden en de mensen die er leven.
De groep van 120 participanten uit 21 verschillende landen arriveert in Sint-Pieters-Leeuw op 29 april en zal hier verblijven tot en met 6 mei.
Op dit moment zijn ze op zoek naar gastgezinnen die de studenten met open armen kunnen ontvangen. De gastgezinnen moeten zorgen voor ontbijt en avondeten, een plek om te slapen (dit hoeft niet per se een eigen kamer te zijn!) en vervoer naar de verzamelplaats op een centrale locatie.
De groep is de meeste tijd van de dag vrijwilligerswerk aan het uitvoeren. De studenten zullen daarom gedurende werktijden niet bij hun gastgezinnen aanwezig zijn. Zij hebben alleen ´s ochtends of ´s avonds een rit nodig naar de verzamelplaats. Als bedankje voor de moeite bieden ze gastgezinnen twee tickets voor een van de shows!
Voor meer informatie of om te registeren als gastgezin kan men contact opnemen met Isabel Belliard, Promotieverantwoordelijke van het Sint-Pieters-Leeuw Advance Team, via ibelliard@upwithpeople.org Of telefonisch op nummer 0499/37.68.83.
Info en reservatie www.upwithpeople.org/SPL
 Wat het vrijwilligerswerk betreft zijn er al contacten geweest met de dienstencentra, de Poel en Imkendael.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 apr 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief