SINT-PIETERS-LEEUW - Laekelinde doet het op z’n tweedehands

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Laekelinde doet het op z’n tweedehands

Editiepajot_leeuw_tweedehands_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Het wordt stilletjes aan een trend onder de jeugd… Kleren, handtassen, juwelen, schoenen, … verkopen op de sociale netwerksite Facebook. Ze maken er een foto van, bepalen een prijsje, plaatsen het op hun Facebookprofiel en wie eerst reageert heeft beet! Sandy, een studente uit Sint-Pieters-Leeuw is er één van.cv ”Het is een makkelijke manier om van je miskoopjes van af te zijn of om je overvolle kleerkast wat luchtiger te maken. Met als hoofddoel er een centje voor terug te krijgen

Het vraagt wel enorm veel inspanning: foto’s maken, het uploaden op Facebook, het passen of proberen van de nieuwe aankoop, het gekochte kledingstuk bij de nieuwe eigenaar brengen,…”
Met deze moeilijkheden in het achterhoofd kwam Sandy met een prachtidee bij de Jeugddienst van Sint-Pieters-Leeuw aankloppen. Ze wil een tweedehandsbeurs voor kleren organiseren in Laekelinde! Veerle van de Jeugddienst vindt dit een geweldig initiatief! “Als jongeren met nieuwe ideeën komen, spelen wij daar heel graag op in. We vonden het dan ook belangrijk om Sandy hier in te ondersteunen en hebben besloten om samen de handen in elkaar te slaan.” Toen dit idee op de jeugdraad werd voorgesteld kwamen ze daar op het idee om er nog iets bij te voegen… gamesverkoop! Zo was er voor elk wat wils.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 apr 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief