SINT-PIETERS-LEEUW - Trekpaarden spannen zich in voor de kankerpatiëntjes

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Trekpaarden spannen zich in voor de kankerpatiëntjes

Trekpaarden
Repro EP

Trekpaarden en hun eigenaars steken hun tong uit tegen kanker en spannen zich in voor kankerpatiëntjes. Dat doen ze op 26 mei in het Colomapark in Sint-Pieters-Leeuw

Op zondagnamiddag 26 mei, Dag van het Park organiseren ze in het Colomapark Sint-Pieters-Leeuw een heus kinderfeest waar kankerpatiëntjes in gezelschap van hun ouders centraal staan en waar iedere sympathisant, groot en klein welkom is. Dit kunnen ze realiseren dank zij de steun en de medewerking van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw, het Agentschap voor Natuur en Bos, Vlaamse fokkers van het Brabants trekpaard en Toerisme Vlaams-Brabant.
De trekpaarden trekken het vliegend tapijt, de paardenmolen uit Zeeland, koetsen door de internationale rozentuin, huifkarren door het park, en ook de garnaalvisser neemt kindjes mee te paard. De hoefsmid zorgt voor demonstraties. Pipo en Pipette, muziekgroepen en nog veel meer garanderen een heus kinderfeest.
Op zaterdagavond 25 mei is er een dansfeest om de kampioenen 2013 van het Trekpaard te vieren. Een tombola moet er ook voor zorgen voldoende middelen te werven om dit kinderfeest te financieren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief