LEEUW Rinkt brengt mensen samen

C21

LEEUW Rinkt brengt mensen samen

Editiepajot_leeuw_rinkt_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Leeuw Rinkt op zaterdag 1 juni vanaf 17 uur. Voor de zesde keer op rij mondt de uitstekende samenwerking tussen verschillende gemeentediensten uit in een rijkelijk concertaanbod, verspreid over drie podia.

Leeuw Rinkt is een sociocultureel marktgebeuren dat mensen samenbrengt en is hét middel om even zorgeloos van zomerse muziek en een terrasje te genieten.
Traditiegetrouw organiseert de Kunstacademie die dag haar jaarlijkse barbecue met een fel gesmaakt jazzoptreden.
Alles heeft plaats in de Pastorijslraat (vanaf ingang gemeentehuis tot Rink), Rink, Kleine Rink, Topstraat (vanaf R. Balléstraat tot Rink), , J. Depauwstraat (vanaf Sint- Sebastiaansstraat tot Rink). In deze straten is er parkeerverbod vanaf 13 uur.
Op het parcours staan er drie podia. Het Rinkpodium op de hoek van de Rink en de Sermonstraat, het jeugdpodium ter hoogte van nr 11 in de Pastorijstraat en het academiepodium op de parking achter de hoofdbibliotheek. Op de drie podia zal er veel plaatselijk talent te horen en te zien zijn.
Verder is er een tentoonstelling van de kunstacademie, een kinderrommelmarkt, een brocante en een oude boekenverkoop. Op het parcours staan verschillende marktkramers en tal van lokale verenigingen die zorgen voor een natje en een droogje.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief