SINT-PIETERS-LEEUW - Politie doet controle op de visserij

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Politie doet controle op de visserij

Politie_sint-pieters-leeuw_goed_logo_2013_p200

Eén van de inspecteurs van de interventiedienst van PZ Sint-Pieters-Leeuw heeft een controleronde gehouden naar de visvangst op het grondgebied van de gemeente.

Aan het kanaal Brussel-Charleroi werden 7 personen aangetroffen dewelke aan het vissen waren. Zij waren allen in regel met hun noodzakelijke vergunning. De vissers zelf waren zeer tevreden dat de politie zich hiervoor inspande. Verder heeft de inspecteur controle uitgevoerd aan de wachtbekkens van de Zuunbeek in de Slesbroekstraat en de Victor Nonnemansstraat. Daar werden geen vissers aangetroffen. Dit is ook goed nieuws want op deze plaatsen mag er tot 31 mei nog niet gevist worden.
Tijdens de patrouille langs het kanaal, vond de inspecteur wel de resten van vissen dewelke ter plaatse gefileerd waren. Dit is absoluut verboden. Wanneer men tijdens het vissen zo een zaken ziet, of merkt men vissers op waarvan men denkt dat er iets niet pluis is, kan me steeds de politie contacteren op het nummer 02/371.22.28. Zij zullen onmiddellijk in de mate van de beschikbaarheid  iemand langs sturen
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mei 2013
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief