Veel volk op de vernissage van Julien Steens in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Veel volk op de vernissage van Julien Steens in SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_spl
Julien en zijn familie bij al zijn fototoestellen / Foto © Elsie De Greef
 

De tentoonstelling 'Gek of Geniaal?' werd geopend door Gunther Coppens, schepen van Onderwijs en Groen maar ook Deken van Feestelijkheden van de Koninklijke Sint-Sebastiaansgilde. Deze Gilde gaf hun huisfotograaf de kans om zijn foto’s tentoon te stellen in hun 525ste jubileumjaar.

Met een kwinkslag vertelde Gunther enkele gebeurtenissen die Julien helemaal typeren. Anekdotes over Julien als mens, als boogschieter en als fotograaf.

Gunther: “Julien is een meester in het kiezen van de juiste foto, van het juiste beeld op het juiste moment. Al de foto’s op deze tentoonstelling getuigen van drie waarden: gek, geniaal, Julien.”

 

Schepen van cultuur, Jan Desmeth opende de tentoonstelling maar sprak eerst nog waarderende woorden: “De verwondering van het eerste moment slaat snel om in bewondering voor zoveel veelzijdigheid. Gek of geniaal vul ik aan tot gekke beelden, geniaal gebracht.”

 

Nicole de vrouw van Julien bedankte iedereen die meehielp aan het realiseren van Julien zijn levensdroom. Maar Julien had graag het laatste woord en nodigde iedereen uit voor een drankje en een hapje.

 

De tentoonstelling loopt tot 3 juni. Iedere dag van 10 tot 18 uur in Cultuurcentrum Coloma, J. Depauwstraat, 25 in Sint-Pieters-Leeuw, 02.371.22.62.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief