SINT-PIETERS-LEEUW - Lekker eten in seniorenrestaurants

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Lekker eten in seniorenrestaurants

Ocmw_spl
Repro EP

Met de vakantiemaanden voor de deur, wil het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw graag de aandacht vestigen op hun seniorenrestaurants. Het zijn ontmoetingsplaatsing waar senioren lekker kunnen eten aan een heel budgetvriendelijke prijs.

Wanneer naaste familie, buren of vrienden op vakantie zijn, is het immers belangrijk dat zeker senioren die alleen leven, sociaal contact onderhouden en evenwichtig eten. Lekker eten kan voor € 6,50 in seniorenrestaurant
In de lokale dienstencentra (LDC) van Sint-Pieters-Leeuw kunnen senioren elke werkdag ’s middags lekker eten. Een maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht en een drankje. Inwoner van de gemeente betalen hiervoor € 6,50, niet-inwoners betalen € 9.
Elke dag staat iets anders op het menu: vis, vlees, groenten, rijst, stoofpotjes, frietjes,… Soms verwennen ze zelfs met een wildmenu, mosselen, witloof in hesp, … Af en toe laten ze kennismaken met de eetcultuur van een ander land. Het maandmenu is te bekijken op de website www.ocmw-sint-pieters-leeuw.be  bij LOKALE DIENSTENCENTRA > Menu restaurant of verkrijgen in één van de lokale dienstencentra.
Wie zin heeft om eens te komen proeven of er naar uitkijkt om in gezelschap te eten, moet niet twijfelen. Wel één week vooraf reserveren in één van de drie lokale dienstencentra. Dat kan ook via telefoon.
Wie minder mobiel is kan een beroep doen op de vervoersdienst. De vervoersdienst haalt thuis op en brengt ook weer terug. Een enkele rit kost € 0,80. Praktische informatie Seniorenrestaurant
Waar,: LDC ’t Paviljoentje, Fabriekstraat 1a in 1601 Ruisbroek  02 377 03 55       
LDC Negenhof, Sint-Stevensstraat 62 1600 Sint-Pieters-Leeuw 02 332 59 53      
LDC Meander Welzijnsweg 2 , (inrit via J. Vanderstraetenstraat 275) 1600 Sint-Pieters-Leeuw  02 370 88 80
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief