KESTER / SINT-PIETERS-LEEUW – Mooie overwinningen voor het Cosyn Cycling Team in de Ronde Gaumaise

C21

KESTER / SINT-PIETERS-LEEUW – Mooie overwinningen voor het Cosyn Cycling Team in de Ronde Gaumaise

Spl
Ingezonden foto
 
Spl
Ingezonden foto
 

Cosyn Cycling Team nam deel aan de internationale driedaagse wielerwedstrijd voor Masters en Amateurs Ronde Gaumaise in de Provincie Luxemburg. Deze driedaagse werd georganiseerd door de wielerclub La Pédale Gaumaise - Team 53x12 . De  driedaagse bestond uit een tijdrit en twee ritten in lijn.

De ploeg kwam aan de start met 12 renners, met als kopmannen Michel Heydens, Joris Cosyn en Tom Penninckx. De rest van de ploeg bestond uit David Van Roy, Stef Verhaeghe, Franck Tardivat, Stijn De Neef, Bert Neefs, Matthias Van Cauter, Zlatko Geovoski , Marc Tabourdon en Dries Vreven. De ploegleider was David Berghmans en als begeleiders Phillipe Coenen (mechanieker) en Matthias Reygaerts (bevoorrading).

David Berghmans: “Cosyn Cycling Team won het algemeen klassement, Het puntenklassement, het bergklassement, het ploegenklassement en twee ritten in deze mooie internationale driedaagse. Hiermee behaalde onze ploeg zijn grootste overwinningen dit jaar. We willen dan ook alle renners danken voor hun inzet en fantastisch mooie resultaten, maar ook voor de  goede sfeer. We danken uiteraard onze sponsors Garage Cosyn, Toidak, Lunchtime en iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief