SINT-PIETERS-LEEUW - Marine Maturana is finaliste Miss Vlaams-Brabant

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Marine Maturana is finaliste Miss Vlaams-Brabant

Editiepajot_leeuw_miss_foto_merckx
Foto © FElix Merckx
 

Marine Maturana is 21 jaar en woont in Vlezenbeek nog bij haar ouders. Zij is bezig met biomedische laboratoriumtechnieken aan Erasmushogeschool te Jette. Het was haar moeder die haar inschreef voor Miss Vlaams-Brabant 2014. Of zij geselecteerd is voor Miss België weet men op 8 september.

Marine Maturana: “Het was een verassing maar ik nam de uitdaging aan. Ik doe mee omdat ik nieuwsgierig ben hoe ver ik in zo een missverkiezing zou geraken en mijn grenzen wil verleggen en om een nieuwe wereld te ontdekken. Aan dit deelnemen is voor mij een grote challenge, omwille van mijn verlegenheid. Ik ben altijd tamelijk verlegen geweest sinds klein af aan en zou dit willen overwinnen. Dit gaat nu al beter, tijdens de middelbare school ben ik stilletjes aan open gebloeid. Hieraan deelnemen kan mij alleen maar in verder helpen”.
Marine heeft als hobby zwemmen en skiën. Vroeger was daar ook nog ballet bij, maar dat heeft zij moeten stoppen door haar studies. Zij heeft Spaanse roots en jaarlijks trekt zij op vakantie naar Sardinië.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2013
Felix Merckx
Fekix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief