SINT-PIETERS-LEEUW - Wie levert de politie de gouden tip?

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Wie levert de politie de gouden tip?

Politie_sint-pieters-leeuw_goed_logo_2013_p200
Repro EP

Zonder hulp van de bevolking wordt het moeilijk om de daders te vinden van de inbrakenplaag die de laatste weken een deel van Sint-Pieters-Leeuw teistert. Vooral de omgeving Vlezenbeek en Brusselbaan worden frequent 'bezocht'. De politie vraagt nu de hulp van de bevolking om de diefstallen op te lossen.

De diefstallen vinden 's nachts plaats en de dader(s) doorzoeken tuinhuizen en stallingen. De dader(s) zijn vooral geïnteresseerd in werkmateriaal, fietsen en andere waardevolle voorwerpen. Uit recente vaststellingen blijkt dat zij zich te voet verplaatsen via de velden en veldwegen van Vlezenbeek. Het gebruik van een voertuig om de buit te vervoeren wordt niet uitgesloten.
Momenteel hebben de actie's en de extra controles in de buurt nog niets opgeleverd. De politie vraagt nogmaals alle verdachte voertuigen/personen/toestanden onmiddellijk te melden zodanig dat zij kort op de bal kunnen spelen.
Heeft u interessante info of merkt u iets op, twijfel dan niet om de politie te contacteren. Zij zijn 24u/24u te bereiken op het telefoonnummer 02/371.22.28
Zij raden aan om tuinhuis of stallingen slotvast te maken. Men kan fietsen en werkmaterialen extra beveiligen door middel van een hangslot. Markeer indien mogelijk de dure voorwerpen met het rijksregisternummer. Alle beetjes helpen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jun 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief