SINT-PIETERS-LEEUW / TERNAT - Strapatzen brengt straattheater van wereldklasse

C21

SINT-PIETERS-LEEUW / TERNAT - Strapatzen brengt straattheater van wereldklasse

Editiepajot_leeuw_strapatzen_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

StraPatZen staat voor STRAattheater in PAjottenland en ZENnevallei en komt op zaterdag 3 augustus vanaf 16 uur naar de Rink in Sint-Pieters-Leeuw en op zondag 4 augustus vanaf 14.30 uur in Wambeek met nationale en internationale artiesten. De toegang tot het spektakel is gratis.

StraPatZen combineert artistieke kwaliteit met een hartelijke, gezinsvriendelijke sfeer en dit alles overgoten met een zomers sausje. De artistieke kwaliteit wordt gegarandeerd door een selectie van nationale en internationale artiesten die een brede en diverse waaier aan straatcapriolen van hoog niveau ten tonele brengen. Zowel aanstormend talent, talent van eigen bodem en internationale creaties vinden hun plaats in het aangeboden programma. Zo zijn er artiesten uit Frankrijk, Italië, Australië, België, U.S.A. en Nederland.
StraPatZen is een veelbelovend project in volle expansie en heeft de ambitie om uit te groeien tot de referentie van straattheater in de regio Pajottenland en Zennevallei.
Alle acts worden gebracht in de dorpskernen van beide gemeenten waar het publiek rustig kan rondkuieren en genieten van de verschillende spektakels. Gratis toegang.
WAMBEEK
ln Wambeek kan men naast het straattheater ook terecht op de tweedehands kinderspeelgoed markt georganiseerd door de Gezinsbond. De allerkleinsten kunnen er zich ook laten grimeren. Dorst kan men lessen ín de grote Midzomertent, voor de hongerigen zijn er de eetstandjes. Na het straatspektakel wordt er nog afgesloten met een groots vuurwerk om de 20ste verjaardag van vzw Midzomer in stijl te beëindigen. StraPatZen is een organisatie van vzw Midzomer en CC De Ploter met steun van gemeente Ternat.
SINT-PIETERS-LEEUW
In Sint-Pieters-Leeuw worden naast de straattheateracts je zintuigen op nog veel andere manieren geprikkeld. Dorst en honger kan je stillen aan één van de kraampjes die multiculturele gerechten en drank verkopen. Tijdens de rustmomenten kan men genieten van een muzikaal optreden en zomerse, hitsige muziek, beide afkomstig van de FM Brussel promobus.

De organisatie wil bezoekers zo veel mogelijk stimuleren met de fiets of te voet naar het festival te komen. Daarom voorziet de organisatie een extra fietsparking op het traject. StraPatZen is in Leeuw een organisatie van de jeugd- en toerismedienst en wordt bij de uitwerking ondersteund door de arbeidersploegen

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jul 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief