SINT-PIETERS-LEEUW - Een boontje voor fotografie

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Een boontje voor fotografie

Editiepajot_leeuw_tentoonstelling_jente_boone_1
Ingezonden foto
 

Jente Boones stelt momenteel foto’s tentoon in kasteel Coloma en dit tot 18 augustus. Vele genodigden kwamen het werk van de jonge fotograaf bewonderen. Jente mocht heel wat positieve reacties en lofbetuigingen in ontvangst nemen.

 Naast zijn eigen werk worden er ook enkele foto’s tentoongesteld die Jente heeft gemaakt in opdracht van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Het opzet was om de gemeente op een andere manier in beeld te brengen. Het resultaat van deze opdracht zijn acht verrassende foto’s van de gemeente, haar inwoners en haar bezienswaardigheden. Marleen De Kegel, schepen van Toerisme, reageert enthousiast: “dit is Sint-Pieters-Leeuw zoals u haar nog nooit zag.” Schepen De Kegel nodigt iedereen uit om de tentoonstelling te bezoeken: “we zijn namelijk op zoek naar originele titels die passen bij onze acht foto’s. Daarom hebben we in de zaal een doos geplaatst waarin de bezoekers hun voorstellen kunnen deponeren.”
 
De fototentoonstelling ‘Een boontje voor fotografie’ loopt nog tot 18 augustus in het Colomakasteel (Joseph Depauwstraat 25 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw) en is gratis te bezoeken op weekdagen tussen 10.00 en 17.00 uur en in het weekend tussen 13.30 uur en 17.00 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief