Kids At The Turntable uit SINT-PIETERS-LEEUW op Tomorrowland

C21

Kids At The Turntable uit SINT-PIETERS-LEEUW op Tomorrowland

Editiepajot_sint-pieters-leeuw
Ingezonden foto
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw
Ingezonden foto
 

Voor Christophe Dedoncker (19) en Thomas De Meyer (20) ging een droom in vervulling. Als Kids At The Turntable stonden ze voor het eerst als dj's op het dancefestival Tomorrowland in Boom.

Christophe en Thomas: “Toen we hoorden dat we op The Gathering (Opening van Dreamville & Tomorrowland) mochten gaan draaien waren we natuurlijk zeer gelukkig. Dit was vanaf dat we op ons 15e zijn beginnen draaien, één van onze grootste dromen. Het was gewoon te mooi om waar te zijn, twee jonge dj's uit het Pajottenland op het beste festival van de wereld.”

Ze zijn begonnen met electro te draaien in de buurt, op hoofdzakelijk chiro fuiven en feestjes in het jeugdhuis. Na verloop van tijd is hun muzieksmaak veranderd en zijn ze stilaan meer naar de tech-house, techno kant gegaan. Na een paar keer op dj-contesten 3e of 2e te zijn, hebben ze toch maar eens aan de Push It Young Talent Tour van Dj Prinz meegedaan. Na een grote selectie van honderden dj's, meerdere ronden eerste te zijn en uiteindelijk de wedstrijd te winnen heeft dit hun een grote boost gegeven. Sindsdien hebben ze al talloze keren in Café d'Anvers, Decadane in Gent, Wood in Brussel,...  gestaan. Ook hebben ze al de mainstage van Houza-Palooza geopend, maar Tomorrowland is tot nu toe wel het topje van de ijsberg.

Christophe en Thomas, heel enthousiast: “We kwamen op Tomorrowland en het gaf ons echt zo'n wow-gevoel en een eer om op zo'n prachtig podium te mogen staan voor duizenden mensen. Eerst hadden we een kort interview met Studio Brussel op de Dreamville camping, wat al een mooi begin van de dag was. Nog geen uurtje daarna mochten we al het podium op. Het gevoel van daar te kunnen draaien was enorm, toch wel een paar kippenvel momenten gehad. Heel raar, integendeel tot andere keren, hadden we nu geen stress. Het voelde allemaal erg relaxt en toen we aan onze set begonnen deed het volk vanaf de 1e seconde heel goed mee. Beter dan we hadden verwacht want het meeste volk dat naar Tomorrowland gaat is meer voor de mainstage muziek dan voor onze techno beats. We hebben ons zo goed geamuseerd dat onze set gedaan was voor we het wisten. Hierna zijn we gewoon lekker tussen de rest van het volk gaan staan om er met onze vrienden nog een leuke dag van te maken. Kortom, dit is iets waar we enkel konden van dromen. Hopelijk lacht de toekomst ons toe en geven ze ons nog meer de kans om te tonen wat we kunnen.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jul 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief