Fiets- en fotozoektocht doorheen SIN-PIETERS-LEEUW

C21

Fiets- en fotozoektocht doorheen SIN-PIETERS-LEEUW

Fiets_foto_zoektocht
Repro EP

De zomer dendert met dit mooie weer als een sneltrein voorbij en veel te snel komt het einde in zicht van de periode waarin nog kan deelgenomen worden aan de eerste fiets-foto-zoektocht van streekvereniging Zenne en Zoniën vzw. Men kan nog deelnemen tot 16 september

Een attractief startpakket bevat sowieso al - behalve een deelnameformulier en nuttige info - een beetje proviand voor onderweg, een kleine dorstlesser en een nuttig aandenken, en is aldus de aanschaf meer dan waard. Verkooppunten zijn Fery Sport – Galgstraat 207 en de dienst Toerisme – Colomakasteel.
Deelnemers spreken trouwens met lof over het opzet en het feit dat zelfs zij, zijnde reeds jaren inwoner van Sint-Pieters-Leeuw, zich toch nog kunnen laten verrassen.
Laat de kans om uw gemeente onder de loep te nemen dus niet liggen en neem ook deel, een tweede gelegenheid komt er niet .
Gezien het feit dat vele aspecten van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw worden belicht, wordt dit éénmalig initiatief ook zeer gewaardeerd, naar belang geschat en gesteund door gemeentebestuur en dienst Toerisme.
De winnaars worden bekendgemaakt en de prijzen uitgereikt na de wandel-foto-zoektocht van 15 september.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2013
Fekix Merckx
Reprei EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief