Ontdek de totaal vernieuwde JBC in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Ontdek de totaal vernieuwde JBC in SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_sint-pieters-leeuw
Foto © Elsie De Greef / rechts op de foto Bert en Karina
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw
Foto © Elsie De Greef / receptie met sangria en vele snoepjes
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw
Foto © Elsie De Greef / kinderen gamen in de vernieuwde speelhoek
 

De JBC in Sint-Pieters-Leeuw is  een dikke maand toe geweest voor verbouwingswerken. Tijdens een nocturne op woensdag 21 augustus werd de vernieuwde winkel met een receptie ingehuldigd. Karina Deneyer en Bert Haulet nodigen je graag uit om de volgende dagen, de totaal vernieuwde winkel te komen ontdekken.

Het vernieuwde winkelconcept ademt het familiale en conviviale karakter van JBC helemaal uit door het gebruik van warme materialen en kleuren. Verder zijn er ook touchscreens in de winkels voorzien waarop klanten hun bestelling kunnen plaatsen of kinderen kunnen gamen in de vernieuwde speelhoek terwijl mama en papa aan het shoppen zijn.

Uiteraard blijft JBC het vertrouwde aanbod voor dames, heren en kids brengen. Voor dit aanbod laat JBC zich inspireren door internationale modetrends en brengt deze aan een betaalbaar prijskaartje. JBC heeft enkele exclusieve huismerken zoals ZulupaPUWA van Walter Van Beirendonck, IAM Boys&Girls, IAM Women&Men en andere gastdesigners zoals Alice Temperley. Ook binnen het kindergamma zijn er de exclusieve collecties van Bumba, Samson, Plop, K3, Maya, Rox, Hello Kitty, Musti, Wickie de Viking en Ketnet.

Welkom op het vertrouwd adres: JBC, Bergensesteenweg 80, 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief