Startdag bij KLJ VLEZENBEEK

C21

Startdag bij KLJ VLEZENBEEK

Editiepajot_leeuw_klj
De meiskesafdeling (Ingezonden foto)
 

Na het kamp, dat doorging van 21 tot 31 juli, is het weer tijd voor een nieuw KLJ-jaar! Op 29 september organiseert KLJ Vlezenbeek zijn jaarlijkse startdag. Het is tevens het ideale moment om kindjes (vanaf het eerste leerjaar) in te schrijven voor het nieuwe jaar, het KLJ-uniform aan te schaffen en foto’s van het afgelopen kamp te bewonderen.

 KLJ Vlezenbeek bestaat uit 2 afdelingen; een jongensafdeling en een meisjesafdeling. Elke 2 weken voorziet de leiding voor hun leeftijdsgroep een activiteit; soms zijn dit er meer. De activiteiten variëren van een actief bosspel, een dorpsspel tot een avondje film. Op de startdag zal elk lid een kalender krijgen waarin de activiteiten vermeld staan die voor hem/haar van toepassing zijn. Hierop staan ook de gezamenlijke activiteiten zoals de jaarmarkt en de pannenkoekenbak. Het KLJ-jaar wordt telkens afgesloten met het kamp. Hier kijken zowel de kindjes als de leiding steeds het meest naar uit!
 
Daarnaast verhuist KLJ Vlezenbeek in september naar de nieuwe lokalen op de pastorietuin. De leiding biedt de ouders en kindjes de gelegenheid om op de startactiviteit de nieuwe lokalen te bewonderen. Ook een hapje en drankje zal aangeboden worden. Iedereen is welkom!
 
De startactiviteit van KLJ Vlezenbeek Jongens & Meisjes vindt plaats op 29 september 2013 aan de pastorietuin. (Dorp 43, 1602 Vlezenbeek) De activiteit vindt plaats vanaf 13u30 tot 17u.
 
Voor meer info kan je altijd terecht bij: Caro (voor de meisjes): 0472 43 55 93 en Brecht(voor de jongens): 0491 15 09 21  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief