Wat gaat er gebeuren met centrum van VLEZENBEEK?

C21

Wat gaat er gebeuren met centrum van VLEZENBEEK?

Editiepajot_leeuw_vlezenbeek_foto_merckx
Foto © Felix Merckx

Op dinsdag 28 mei 2013 organiseerde het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw een inspraakmoment voor de handelaars en buurtbewoners van Vlezenbeek Centrum, alsook voor de school/ouderenraad van de lokale lagere school. Nu vragen zij wat de stand van zaken is. wat de stand van zaken is.

Schepen van mobiliteit Jan Desmeth : “twee weken na het inspraakmoment hebben wij het verslag met alle suggesties overgemaakt aan de vrijwilligers, die zich hadden opgegeven om het verdere traject met ons op te nemen. Nu de zomervakantie voorbij is, hebben we binnenkort onze eerste werkvergadering met het ad hoc buurtcomité. Dat is voorzien op donderdag 19 september om 20u.”
Men vermoedt dat er na twee, maximaal drie werkvergaderingen, wel een keuze zal kunnen gemaakt worden binnen deze werkgroep. Zodra de werkgroep klaar is, moet de gemeenteraad de knoop doorhakken.
“We zullen zeker nog een tussentijdse communicatie naar de buurtbewoners, handelaars en vertegenwoordigers van de school organiseren. Inspraak voor de uitspraak is immers een belangrijk uitgangspunt van het College”, zo melde Jan Desmeth ons nog
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief