SINT-PIETERS-LEEUW - Miss Kriek China 2013 brengt een bezoek aan het Pajottenland en Brussel

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Miss Kriek China 2013 brengt een bezoek aan het Pajottenland en Brussel

Editiepajot_leeuw_lindemans
Ingezonden foto
 

In juli werd in de Chinese hoofdstad Beijing de Miss Kriek-verkiezing georganiseerd. De bevallige 22-jarige Liu Yi sleepte toen de titel ‘Miss Kriek 2013’ in de wacht. Zij reist nu voor de eerste keer naar Europa. Op het programma staan o.a. een wellness-behandeling op basis van Belgische chocolade en bier en bezoekt zij brouwerij Lindemans en de stad Brussel.

Tijdens de jaarlijkse Miss Kriek-verkiezing worden de kandidates op hun communicatievaardigheden, talenten en voorkomen beoordeeld. Liu Yi, de winnares van dit jaar, vertegenwoordigt brouwerij Lindemans bij tal van grote evenementen in China. Zij woont in Beijing en studeert aan het Canvard Institute (Beijing Technology & Business University).
In het prijzenpakket zat onder andere een reis naar België. “Een bezoek aan de bakermat van de Lambiek, Geuze en Kriek mag dan ook niet ontbreken. Zij verblijft in het wellness- gastenverblijf Zen Your Life te Groot-Bijgaarden, waar ze zal kunnen genieten van een therapeutische massage op basis van lambiek en hopstempels”, aldus Geert Lindemans. Zijn neef Dirk voegt eraan toe: “Zij brengt met een paar Chinese journalisten een bezoek aan onze brouwerij. Na het brouwerijbezoek gaat het richting hoofdstad, waar Freddy Thielemans, burgemeester van Brussel, haar in het stadhuis persoonlijk zal verwelkomen. Daarna staat nog een fotosessie en een bezoek aan o.a. de Grote Markt, Manneken Pis, de Poechenellenkelder en het Atomium op het programma.”
Miss Kriek China is een schoonheids- en talentenwedstrijd voor Chinese vrouwen tussen 18 en 28 jaar. De wedstrijd promoot Kriek bij Chinese bierliefhebbers en bij jonge vrouwelijke consumenten in het bijzonder. Tegelijk moet de wedstrijd de merkbekendheid van Lindemans op de Chinese markt vergroten. De eerste Miss Kriek China-verkiezing werd georganiseerd in 2012.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief