SINT-PIETERS-LEEUW - Onthaalmoment in kleuterklassen is zeer belangrijk

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Onthaalmoment in kleuterklassen is zeer belangrijk

Editiepajot_leeuw_ruusbroek_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

De werkgroep kleuterparticipatie van het Lokaal Overlegplatform (LOP) Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw basisonderwijs wil het belang van kleuter- en ouderparticipatie in de verf zetten. De werkgroep stelt het project "Onthaalmoment in de kijker" voor. De Vrije Basisschool Jan Ruusbroec te Ruisbroek neemt deel aan dit project.

In de week van 23 september nodigen de kleuterjuffen van de Jan Ruusbroecschool alle ouders uit om 's morgens het onthaalmoment in de plaats van hun kind te beleven. Op deze manier kunnen ouders zelf ervaren wat hun kind allemaal leert tijdens het dagelijkse onthaalmoment. Zo weten ze ook wat hun kind mist als het er niet bij is. Met deze actie willen de kleuterleidsters de ouders stimuleren om hun kleuter op tijd naar school te brengen. Wie te laat komt, heeft inderdaad al heel wat gemist. Zo geeft de Vrije Basisschool Jan Ruusbroec in samenwerking met alle ouders gelijke kansen aan alle kinderen.
 Vandaag maandag was de onthaalklas en eerste kleuterklas aan de beurt. De ouders werden er onthaald zoals ook de kleutertjes ’s morgens onthaald worden. De volgende dagen komen alle kleuterklassen aan de beurt
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief