SINT-PIETERS-LEEUW zoekt slimste man en vrouw

C21

SINT-PIETERS-LEEUW zoekt slimste man en vrouw

Quiz_2012_p200
EP

Sint-Pieters-Leeuw wil voor het tweede seizoen van “De Slimste Gemeente van Vlaanderen” haar slimste quizduo afvaardigen. Een quizduo bestaat uit één man en één vrouw, beide woonachtig in Sint-Pieters-Leeuw.

Om het slimste quizduo van Sint-Pieters-Leeuw te vinden organiseert de jeugddienst een gemeentelijke quizronde. De vrouw en de man die de hoogste score behalen tijdens de gemeentelijke preselectieronde nemen als duo deel aan de grote preselectieronde van Woestijnvis waaruit de 80 beste ploegen worden geselecteerd voor de opnames van het tv-programma. Kandidaten nemen dus afzonderlijk deel aan de gemeentelijke preselectieronde en niet als duo.

Ben je een fervent liefhebber van quizzen? Heb je een ruime algemene kennis? En ben je bovendien inwoner van Sint-Pieters-Leeuw? Dan ben jij misschien de man of vrouw die we zoeken om onze gemeente te vertegenwoordigen in de Slimste Gemeente van Vlaanderen
De gemeentelijke quizronde zal doorgaan op zaterdag 12 oktober in het Colomakasteel (Joseph Depauwstraat 25, 1600 Sint-Pieters-Leeuw). Kandidaten verwachten wij om 15.45 uur, de selectieronde start om 16.00 uur. Vooraf inschrijven hoeft niet, een seintje vooraf mag altijd.
Meer info bij de jeugddienst via * jeugddienst@sint-pieters-leeuw.be of ( 02 370 28 80.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2013
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief