SINT-PIETERS-LEEUW - Eerste kersthappening, gecombineerd met de 3de uitgave van de kerstcorida

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Eerste kersthappening, gecombineerd met de 3de uitgave van de kerstcorida

Kerstboom-l
EP

Op vrijdagavond 27 december vindt in Sint-Pieters-Leeuw voor de derde keer de loopwedstrijd “Leeuwse Kerstcorrida” plaats met dit jaar een parcours door het Coloma Park. Tijdens de kerstdagen zal er op de parking achter de hoofdbibliotheek een kerstdorp opgesteld worden.

De Leeuwse Kerstcorrida is een evenement georganiseerd door vzw Renkoekoek in samenwerking met de gemeentelijke sportdienst, Chiro Snoopy en joggingclub Leeuwerik. Zowel kinderen, jongeren als volwassen kunnen zich inschrijven voor vijf euro per persoon. Bij de corrida voor volwassenen gaat het om een aflossingsteam van drie personen voor een afstand van twaalf kilometer. Meer informatie op de website van vzw Renkoekoek (www.renkoekoek.be ).
Ook in Sint-Pieters-Leeuw kan je dit jaar voor het eerst een bezoek brengen aan een gezellig Kerstdorp met een zestiental houten chalets. Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 december kan men vanaf 17.00 uur terecht op de parking voor en achter de hoofdbibliotheek.
De Leeuwse handelsvereniging Rink Rond Leeuw en tal van erkende Leeuwse verenigingen zullen aan deze Kersthappening deelnemen en leuke kerstartikelen, lekkere feesthapjes en verrassende kerstdrankjes verkopen. Daarnaast zal de wekelijkse vrijdagmarkt op 27 december vanaf 17.00 uur omgedoopt worden tot een speciale kersteditie.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 nov 2013
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief