RinkRond LEEUW op de jaarmarkt

C21

RinkRond LEEUW op de jaarmarkt

Editiepajot_leeuw_rinrond
EP

Voor het eerst in jaren hebben enkele lokale handelaars, leden van de nieuwe handelsvereniging “RinkRond Leeuw”, ervoor gezorgd dat zij op de jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw, hun standen bij elkaar hebben staan.

Op die manier willen zij een zone creëren waar de jaarmarktbezoeker plots het besef krijgt dat hij of zij terecht komt bij de plaatselijke handelaars. Zo willen zij de lokale bevolking duidelijk maken dat winkelen in de streek best wel aantrekkelijk kan zijn en dat men er in een kleine straal ook alles vindt.
Ze willen het handelsleven in en rond Sint-Pieters-Leeuw niet alleen aantrekkelijk maken voor de klanten maar ook voor handelaars. Zo zal er tussen de standen van enkele leden een tentje worden opgezet van “RinkRond Leeuw” waar lokale handelaars die nog geen lid zijn terecht kunnen voor alle nuttige info.
Iedereen die de standen bezoekt zal er tevens kunnen genieten van enkele lokale producten. Zo zal hobbybrouwer Ronald Praet uit Sint-Pieters-Leeuw zijn “Ronaldus bier” aanbieden en zal men er tevens kunnen genieten van de heerlijke jenevers “Leeuws Peerke en Pompelmoes Peerke”.
Soep, tapas, hamburgers, pensen, cava, wijnen en de plaatsing van een heuse autocar met allerhande keuze uit reisbestemmingen moeten dit geheel compleet maken. Voor al wie die dag actief wil zijn kan men er ook ballen werpen. Afhankelijk van hoeveel blikjes men omver werpt zal er een “altijd prijs” zijn aan verbonden. Ook de allerkleinsten zullen die dag uitzonderlijk worden verwend met enkele leuke verrassingen.
De handelsvereniging wil er staan voor zowel de klant als de handelaar. Een band creëren tussen de klant/handelaar maar ook tussen handelaars onderling en de gemeente, dat is hun uitgangspunt. Daarenboven zijn er in de toekomst tal van gezellige activiteiten gepland om aldus het handelsleven in de gemeente op een gezellige, maatschappelijke manier te bevorderen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2013
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief