Prachtig herfstweer op de jaarmarkt van SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Prachtig herfstweer op de jaarmarkt van SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef / nieuwe handelsvereniging 'RinkRond Leeuw'
 
Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_spl
Foto © Elsie De Greef
 

Bij een prachtig herfstweertje, op een verkeersvrij parcours door het centrum van Sint-Pieters-Leeuw kon jong en oud de sfeer van de gemeente opsnuiven. Er waren 280 kraampjes opgesteld, een kinderrommelmarkt, een brocante, kermisattracties en verschillende tentoonstellingen ingericht door de plaatselijke verenigingen.

Een publiektrekker blijft de prijskamp van de tentoongestelde dieren. Dit jaar kon men de zadelpaarden, pony’s, boerenpaarden, schapen, geiten, ezels, pluimvee en konijnen op de Pepingensesteenweg komen bewonderen. De reisduiven waren opgesteld in het gemeentelijk magazijn in de Topstraat.

 

Voor het eerst in jaren hebben enkele lokale handelaars, leden van de nieuwe handelsvereniging “RinkRond Leeuw”, ervoor gezorgd dat zij op de jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw, hun standen bij elkaar hebben staan. Op die manier willen zij een zone creëren waar de jaarmarktbezoeker  het besef krijgt dat hij of zij steeds terecht kan bij de plaatselijke handelaars. De handelsvereniging wil er staan voor zowel de klant als de handelaar. Een band creëren tussen de klant/handelaar maar ook tussen handelaars onderling en de gemeente,  is hun uitgangspunt. Meer info: http://www.rinkrondleeuw.be

 

Jaarmarktbezoekers konden gratis gebruik maken van pendelbussen tussen de parking van de Makro en de jaarmarkt. Drie tot vier bussen pendelden vanaf 9u tot 19u30 onafgebroken tussen beide bestemmingen. Vanuit Vlezenbeek en Ruisbroek vertrok er tussen 9 en 17 uur een shuttledienst.

Nieuw dit jaar was de organisatie van een slotconcert, met om 17.30 uur als voorprogramma Jack Puut op het mobiel podium voor het gemeentehuis en om 19.30 uur het optreden van Free Souffriau in de feesttent op de parking van het gemeentehuis.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief