SINT-PIETERS-LEEUW - Dag van de buren

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Dag van de buren

Dag_van_de_buren
EP

Op vrijdag 16 mei vind de 11de editie van ‘Dag van de Buren’ plaats. Die dag nodigen duizenden buren in heel België elkaar uit om samen een gezellig moment te beleven. Ook in Sint-Pieters-Leeuw hebben ze warme mensen die graag contacten leggen met hun buren.

Het gemeentebestuur ziet de 'Dag van de Buren' dan ook als een ideale gelegenheid om die contacten nog te versterken.
Nodig je buren uit om mee naar buiten te komen! Wat heb je nodig om het feest te starten? Een stoel. Een drankje of iets lekkers uit de kast. Wat versiering.
Gezellig samen buurten hoeft niet moeilijk of duur te zijn. De burendag is een ideale gelegenheid om nieuwe buren te leren kennen. Verzamelen met de buren kan op je stoep of oprit, op een pleintje ...
Uiteraard zijn de bestaande buurtverenigingen hartelijk uitgenodigd om ter gelegenheid van de 'Dag van de Buren' samen te komen.
Wil je als buurt deelnemen aan Dag van de Buren? Neem dan contact op met de integratiedienst via integratie@sint-pieters-leeuw.be . Je krijgt een basispakket met promotiemateriaal (affiches, ballonen, …).

Op zoek naar leuke ideeën? Raadpleeg de praktische gids “Hoe organiseer ik een straatfeest?” op onze website via http://www.sint-pieters-leeuw.be/content/downloads/record.php?ID=1741

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief