Makro SINT-PIETERS-LEEUW in volle WK-koorts

C21

Makro SINT-PIETERS-LEEUW in volle WK-koorts

Editiepajot-makro-klein-april-2014_homepage
EP

In de aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië organiseert Makro Sint-Pieters-Leeuw op woensdag 14 mei een dolgekke woensdag volledig in het teken van de deelname van onze Rode Duivels aan het WK. Bovendien vieren ze hiermee ook het einde van de wegenwerken op de Bergensesteenweg.

 De klanten krijgen een unieke winkelbeleving aangeboden. Zo kan men bij de vele degustaties genieten van Belgische- en Zuid-Amerikaanse specialiteiten. Zoals enerzijds aardbeien, chocolade, asperges, aardbeientaartjes… en anderzijds Zuid-Amerikaanse wijnen, cocktails, Argentijns rundsvlees, enz. In het Makro restaurant kan men voor €12,95 originele Scampi diabolique met frietjes en glas wijn bestellen. Ook een Duivelse hamburger met frieten en een gratis pils 33cl voor €9,95 behoort tot de mogelijkheden.
 
Bovendien zullen de klanten kunnen deelnemen aan een originele Rode Duivels fotoshoot en op die manier zelf schitteren op het voetbalveld. Daarnaast zijn er heel wat prijzen te winnen, zoals een LED-TV twv €499, een door de Rode Duivels gesigneerde Perfect Draft, supporterspaketten en bakken Jupiler.
 
Last but not least kunnen de verzamelaars van Panini stickers op woensdag 14 mei terecht in Makro Sint-Pieters-Leeuw voor een heuse ruilbeurs. Meer info vind je op de Makro facebook pagina.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief