SINT-PIETERS-LEEUW - Toeristische werkgroep ‘Amateurs’ opgestart

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Toeristische werkgroep ‘Amateurs’ opgestart

Editiepajot_leeuw_amateurs
Ingezonden foto
 

Nu al kijkt men in het Pajottenland & de Zennevallei gretig uit naar het nieuwe televisieseizoen. Dan komt namelijk de nieuwe VTM-reeks “Amateurs” op de buis. Vorige zomer vonden in heel de streek opnames plaats en talrijke Pajotten kregen een rol als figurant. Aan deze prestigereeks is ook een sterk toeristisch luik verbonden dat gerealiseerd wordt door Medialaan NV en Toerisme Pajottenland & Zennevallei VZW.

Om dit toeristisch luik optimaal uit te werken brengt Toerisme Pajottenland & Zennevallei VZW alle actoren uit het toeristische werkveld samen in een werkgroep “Amateurs”. De startvergadering vond plaats in het Kasteel Coloma te Sint-Pieters-Leeuw.
Voorzitter Marleen De Kegel: "Het succes van het toeristisch luik is te danken aan de samenwerking tussen gemeenten, attracties, horeca, logiesverstrekkers en de partners Regionaal Landschap, Pajottenland+, Penzine, Kanaaltochten Vlaams-Brabant, de streekgidsen en de provincie Vlaams-Brabant. Zij willen sterk inzetten op de beleving van het Pajottenlandgevoel, het erfgoed, de streekproducten en het grootste wandelnetwerk van Vlaanderen. Ik hoop op een vruchtbare samenwerking met iedereen zodat dit een succesverhaal met nog vele afleveringen zal worden."
De VTM-reeks “Amateurs” is een cruciale factor in het strategisch meerjarenplan dat Toerisme Pajottenland & Zennevallei VZW heeft ontwikkeld voor de regio. De reeks moet de streek voor eens en voor altijd stevig op de kaart zetten als een toeristische regio die een bezoek meer dan waard is. Daarnaast is de werkgroep “Amateurs” meteen ook de start van de middenveldwerking die Toerisme Pajottenland & Zennevallei VZW wil opstarten om de toeristische promotie van de streek optimaal te kunnen ondersteunen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief