SINT-PIETERS-LEEUW - Weldra winterconcert van Harmonie Zuun

SINT-PIETERS-LEEUW - Weldra winterconcert van Harmonie Zuun

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 

Het jaarlijks winterconcert van de Koninklijke Harmonie Ste-Lutgardis Zuun staat voor de deur. Op 10 januari zitten er 65 muzikanten klaar om mooie muziek uit hun instrumenten te toveren. Naast de gebruikelijke werken voor harmonie-orkest brengen de muzikanten/muzikanten-in-spé dit jaar terug een paar 'speciallekes' en solisten uit eigen orkest komen natuurlijk ook aan bod.

Als special act werken ze dit jaar samen met Soetkin Baptist. Een dame met een  Eurovisie-verleden maar die duidelijk veel meer in haar mars heeft dan “oh joe lissie” en “krikodillie”. Samen met het volledig orkest zingt zij een paar nummers waar haar zangcapaciteiten en veelzijdigheid als zangeres  ten volle aan bod komen.

Wie er bij wil zijn kan toegangskaarten aanschaffen bij de muzikanten en bestuursleden van de harmonie. Op 0494/134 119 kan je ook kaarten reserveren en e-mailen kan je altijd op khslzuun@gmail.com

Aan de kassa betaal je voor een toegangskaartje €12, in voorverkoop €10.

Het concert gaat door in Centrum Sint-Lutgardis (A. Quintusstraat – Zuun) op zaterdag 10 januari 2015. De deuren gaan open om 19.00 uur, het concert start stipt om 19.30 uur.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 dec 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 30 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 25 okt 2019
Sam Herremans | 21 okt 2019

archief