SINT-PIETERS-LEEUW – Volkshuisvestiging stelt nieuwe Gashnetplus software voor

C21 Css

SINT-PIETERS-LEEUW – Volkshuisvestiging stelt nieuwe Gashnetplus software voor

Editiepajot_leeuw_woonpunt_1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_leeuw_woonpunt_2_foto_devogeleer
De ploeg die alles uitwerkte. Foto Emile Devogeleer)
 

Bij de Volkshuisvestiging Sint-Pieters-Leeuw werd de nieuwste ontwikkeling in de Gashnetplus software voor het beheer van sociale Huisvestingsmaatschappijen voorgesteld. Het gaat hier over een sociale huisvestingssoftware met een sociaal karakter. De samenwerking van Gash Net Plus met het CIB ( Confederatie van immobiliën beroepen ) heeft er voor gezorgd dat zeer snel de My Rent Pro koppeling tussen GashNetPlus, het CIB en Fod Financiën kon worden gerealiseerd.

Deze koppeling is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de verschillende actoren, privaat en overheid, in de afgelopen maanden.
Wat nu mag verwacht worden van My Rent Pro-Gashnetplus? Huurcontracten digitaal naar de registratiekantoren zenden, na registratie de certificaten van registratie digitaal ontvangen, en deze certificaten digitaal op te nemen in het huurders dossier.
Hierdoor wordt de afhandeling van te registreren huurcontracten enorm vereenvoudigd en is er een veel snellere bevestiging mogelijk, geen verplaatsen naar FOD, kort weg een administratieve vereenvoudiging.
Verder was er ook de voorstelling van “ Buurkrant “. De gewestelijke maatschappij voor volkshuisvesting van Sint Pieters Leeuw vindt het zeer belangrijk en essentieel dat er een goede communicatie bestaat met haar huurders en dat deze ook op regelmatige wijze worden ingelicht over de werking en de plannen van de maatschappij.
Vandaar dat er door de maatschappij werd beslist om voortaan een informatieblad uit te geven dat aan al haar huurders van een woongelegenheid gratis zal worden bezorgd.
Ook zal dit blad verspreid worden onder de gemeente-en OCMW besturen die tot het werkgebied behoren.
Het is de bedoeling om in dit blad, dat op regelmatige tijdstippen zal verschijnen allerhande informatie over werking en voorziene projecten naar de toekomst toe kenbaar te maken.
Op deze wijze hoopt de Gewestelijke Maatschappij voor Volkshuisvesting een permanent en gestructureerd contact met haar huurders tot stand te brengen en hen dichter bij de werking van de maatschappij te betrekken.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 09 mei 2022

archief