SINT-PIETERS-LEEUW - Onthaalgids in pocketformaat

SINT-PIETERS-LEEUW - Onthaalgids in pocketformaat

Onthaalgidds
EP

 Deze week zal de Onthaalgids 2017-2018 Sint-Pieters-Leeuw weer bedeeld worden in alle postbussen van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Op deze manier wenst het gemeentebestuur haar inwoners te betrekken bij alles wat er reilt en zeilt in Sint-Pieters-Leeuw. Op bestuurlijk, cultureel, sportief,… vlak.

De onthaalgids geeft een overzicht van de verschillende gemeentelijke diensten en laat je kennismaken met de verschillende organisaties, verenigingen en scholen die de gemeente rijk is.

Op deze manier hopen ze op een overzichtelijke en duidelijke manier mee te geven wat volgens hen belangrijk is voor, over, van en in de gemeente.

Ze trachten je niet enkel te informeren, maar ze hopen je tegelijkertijd ook te betrekken in het samenlevingsgebeuren van Sint-Pieters-leeuw.

Zeker voor de nieuwe bewoners van Sint-Pieters-Leeuw kan deze onthaalgids een handig instrument zijn om snel te integreren.

Achteraan in dit boekje vind je de lijst van deelnemende adverteerders uit de gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Het is dankzij hun publiciteit dat de gemeente je deze brochure volledig gratis kan aanbieden.

In vergelijking met de vorige onthaalgids hebben ze deze keer gewerkt met een pocketformaat, wat het ook handig maakt om overal mee te nemen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 dec 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 11 okt 2017

archief