SINT-PIETERS-LEEUW - Gerbera-prijs voor Jeanine Bosmans

SINT-PIETERS-LEEUW - Gerbera-prijs voor Jeanine Bosmans

Gerbera_1
Ingezonden foto's
 
Gerbera_2
Ingezonden foto's

 Naar jaarlijkse gewoonte reikte Vrouw & Maatschappij tijdens de nieuwjaarsreceptie van CD&V Sint-Pieters-Leeuw, haar  “Gerbera”- prijs uit. Ze kozen ervoor om de Gerbera-prijs 2016 uit te reiken aan Jeannine Bosmans voor haar jarenlange inzet voor het verenigingsleven in Sint-Pieters-Leeuw en in het bijzonder in de wijk Zuun.

“ Met de Gerberaprijs zetten wij een persoon, een project of een vereniging in de kijker die zich het voorbije jaar  verdienstelijk heeft gemaakt voor de medemens, gelijke kansen voor vrouwen en mannen stimuleert of initiatieven promoot die de samenleving meer “in balans” brengen “ zegt Ann De Ridder, woordvoerder van de CD&V vrouwen.

Ze kozen ervoor om de Gerbera-prijs 2016 uit te reiken aan Jeannine Bosmans voor haar jarenlange inzet voor het verenigingsleven in Sint-Pieters-Leeuw en in het bijzonder in de wijk Zuun.

In vergelijking met vorige jaren dat ze eerder een project in de schijnwerpers zetten of een persoon die dat jaar heel bijzondere dingen deed, zouden we kunnen zeggen dat we Jeannine de Gerbera uitreiken als eenLifetime Achievement Award, een prijs die ze dit jaar uitreiken aan een vrouw die een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan het verenigingsleven van Sint-Pieters-Leeuw.

Eerst was er Milac, de vereniging voor de miliciens. Het info blad “Rondom Zuun” dat alle miliciens kregen, werd bij hen thuis gedrukt.  Voor PASAR, voordien Vakantiegenoegens, is Jeannine al jaren penningmeester, een taak die ze met zeer veel overgave op zich heeft genomen en nog steeds zeer minutieus doet. Hun woning in de George Wittouckstraat tovert ze samen met haar man Raymond maandelijks om in een vergaderplaats voor de PASAR bijeenkomst. Drankjes en hapjes ontbreken zeker nooit.

Voor de vereniging de Leeuwse Schutters geeft Jeannine al vele jaren op menig bijeenkomst culinaire en logistieke steun.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 18 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 11 okt 2017

archief