SINT-PIETERS-LEEUW – Garage Eurostar 2000 van familie Detruyer uitgeroepen tot beste dealer van België.

SINT-PIETERS-LEEUW – Garage Eurostar 2000 van familie Detruyer uitgeroepen tot beste dealer van België.

Mercedes_1
Foto Emile Devogeleer
 
Mercedes_4
Archief Emile Devogeleer
 

 Gisterenavond werd in het Nederlandse Den Haag de trofeeën voor beste dealers van het automerk Mercedes-Benz  uitgereikt. Voor België ging de trofee voor beste dealer naar Hallenaar Eddy Detruyer  en zoon Glenn.

Deze onderscheiding is voor de familie Detruyer een verdiende beloning na jaren hard werken, om er te staan waar ze nu staan.    

De garage is niet alleen gekend in de streek voor haar goede service, maar is ook zowat de autoverkoper van heel wat sterren zoals schlagerzanger Christoff, zijn zus Lindsay, voetballers Sven Kums, Sinan Bolat en Manchester City ster Kevin De Bruyne.

Van Kevin De Bruyne staat trouwens vanaf deze week de knalrode Mercedes G63 AMG te koop in de showroom van Eurostar 2000 aan de Bergensesteenweg 801 in Sint-Pieters-Leeuw.

Kevin ruilde er zijn in augustus 2015 aangekochte zware terreinwagen, waarvan er maar één rondrijdt in gans België, voor een iets eleganter model, een Mercedes GLE 350 Coupé-V6 diesel.

Wie graag in het bezit komt van het unieke exemplaar van de ster speler van Manchester City, zal 130.000 euro moeten neertellen, maar is dan de eigenaar van een unieke Mercedes G63 AMG, met al zijn speciale opties.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jan 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Emile Devogeleer | 21 okt 2017
Felix Merckx | 18 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 11 okt 2017

archief