SINT-PIETERS-LEEUW - Regelmatig onderhoud op Broekweg

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Regelmatig onderhoud op Broekweg

Broekweg_1
Ingezonden foto's
Broekweg_2
Ingezonden foto's
 

Voortaan zal elke maandag van 10 tot 15u de lokale omleidingsweg (Broekweg), voor onderhoud, worden afgesloten voor de gewone voertuigen.  Bart Keymolen, schepen van Openbare Werken : “Vandaag werd de Broekweg (= Beemd Ruisbroek) zo goed mogelijk hersteld door de volledige ploeg gemeentearbeiders. Sinds 15u is de lokale omleidingsweg opnieuw open voor alle voertuigen. Dat deze landelijke weg het hard te verduren zou krijgen hadden we reeds voorzien. Het zeer intensieve gebruik in combinatie met herhaaldelijke vorst en dooi versnelt het aftakelingsproces.Om die reden plannen we vaste tijdstippen in, om op een degelijke en veilige manier de Broekweg onder handen te kunnen nemen.“

Gedurende die 5 uren zullen enkel bussen en werfverkeer deze omleiding kunnen gebruiken. Tijdens deze wekelijkse onderbreking zullen de gemeentelijke diensten en de betrokken aannemer eventuele herstellingen en noodzakelijk onderhoud op het traject uitvoeren.

Jan Desmeth, schepen van mobiliteit : “Op deze manier doen we er alles aan om deze omleidingsweg zo goed mogelijk open te houden voor het lokale verkeer. Voor Ruisbroek is dit belangrijk omdat er weinig tot geen alternatieven zijn. De impact van een eventuele noodzakelijke sluiting van deze omleidingsweg zou immers groot zijn.”

Het doorgaand verkeer dient ten allen tijde de autosnelweg in Lot te nemen zodat zij niet door Ruisbroek moet rijden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jan 2017
Frlix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief