SINT-PIETERS-LEEUW – N-VA Blikt terug op de toekomst

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – N-VA Blikt terug op de toekomst

N-va_1
Foto's Emile Devogeleer
 
N-va_2
Foto's Emile Devogeleer
 
N-va_3
Foto' Emile Decogeleer
 
N_va_4
Foto's Emile Devogeleer
 

  Sint-Pieters-Leeuw verandert, samen met u!  Is de titel van de mooie infobrochure die vanaf maandag 29 januari 2017 verspreidt zal worden in Sint-Pieters-Leeuw en omliggende. Het is een  infobrochure over het geleverd werk na 2/3 de van deze legislatuur, de aanduiding van Luc Deconinck als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen en 3 nieuwe mensen die de werking komen versterken.

 Een legislatuur die voor het eerst in de geschiedenis van onze gemeente geleid wordt door een NV-A burgemeester en schepenen. Hoog tijd voor NV-A SPL om na te gaan wat de inwoners zelf vinden van deze verandering.

Een professionele tekstschrijver werd aangesproken en kreeg de volledige vrijheid. Het resultaat is een mooi boekje met getuigenissen van inwoners over die veranderingen.

Het boekje krijgen alle inwoners van de gemeente aanstaande maandag in de bus. De primeur is weggelegd voor de bezoekersvan de nieuwjaarsreceptie nu vrijdag 27 januari 2017 om 19.30 uur in de Merselborre in Vlezenbeek.

 Die verandering startte met burgemeester Luc Deconinck die de eed aflegde op 1 januari 2013. Hij werkt met schepen Jan Desmeth, Marleen De Kegel en Gunther Coppens, en een hele ploeg enthousiaste gemeente- en OCMW-raadsleden van NV-A Sint-Pieters-Leeuwin de groene, Vlaamse Rand.

“Op de laatste bestuursvergadering werd Luc Deconinck unaniem voorgedragen als lijsttrekker voor 2018. De mensen weten dat de gemeente bij Luc in goede handen is, dat vertrouwen willen we opnieuw vragen om verder te bouwen aan onze gemeente” aldus een fiere voorzitter Herwig Smeets.

 Het enthousiasme en de inspanningen voor onze gemeente gaan niet ongemerkt voorbij. Steeds meer inwoners sluiten zich aan bij het enthousiasme en de gedrevenheid van de lokale afdeling.

Zo treden bij: Hugo Wauters, huidig voorzitter van voetbalclub KV Zuun.Valerie Wulleman, inwoonster van de Rink en actief als vrijwilliger en lid van vele sociale verenigingen.d en Viviane De Gieter, geboren en getogen ‘Vlezenbekenaarster’, sociaal geëngageerd en zus van zanger Willy Sommers.

 Deze afdeling wordt verder versterkt en bouwt aan de toekomst van Sint-Pieters-Leeuw.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief