SINT-PIETERS-LEEUW – Bart en Trisha brengen ‘ Wat is het fijn’ van Paul Severs

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Bart en Trisha brengen ‘ Wat is het fijn’ van Paul Severs

Bart_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Bart_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Bart_3
Foto's Emile Devogeleer
 

 In Sint-Pieters-Leeuw werd de nieuwe single voorgesteld van een nieuw duo in de Vlaamse showbizz. Bart Anneessens Cops brengt samen met Trisha een nummer van Paul Severs ‘ Wat is het fijn ‘, een nummer dat Paul Severs indertijd op podium zong met een handpop. Het kreeg een volledige nieuwe muzikale bewerking door Christophe Severs ( zoon van Paul en Paulette )

Het nieuwe singeltje is gratis te verkrijgen in café Ons Huis in Ruisbroek, Café Zuunbeek Negenmaneke, en in café Gareelmaker in Sint-Pieters-Leeuw of via downloads op iTunes.

Bart Anneessens Cops staat in Sint-Pieters-Leeuw ook bekend als organisator van Vlaamse festivals, waar hij heel wat Vlaams talent de kans biedt om bekendheid te werven in de streek.

Bart zelf kreeg hierdoor ook de smaak te pakken om op een podium te staan, met de micro in de hand zijn talenten te laten horen, wat nog altijd goed te combineren valt met zijn studies Internationale betrekkingen.

De single ‘Wat is het fijn’ van Paul Severs en Eddy Govert werd opgenomen en gemixt in de studio Hallround van Christophe Severs, en uitgebracht door D & V. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief