SINT-PIETERS-LEEUW - Drankenservice Schoentjes krijgt voor de 6e keer op rij “Dag van de drankenhandelaar Award”

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Drankenservice Schoentjes krijgt voor de 6e keer op rij “Dag van de drankenhandelaar Award”

Schoentjes_1
Ingezonden foto
 
Schoentjes_2
Ingezonden foto
 

 Tijdens het jaarlijks Congres van de Federatie van Belgische Drankenhandelaars (FeBeD), die zo’n 630 onafhankelijke drankenhandelaars vertegenwoordigt en dat plaatsvond in de hallen van Waregem Expo ontving drankenservice Schoentjes uit Sint-Pieters-Leeuw gisteren voor de 6e keer op rij een Award voor ‘Dag van de Drankenhandelaar’

De Dag van de Drankenhandelaar is een organisatie van FeBeD waarbij de drankenhandel hun klanten op een unieke, feestelijke wijze wil onthalen en bedanken voor hun trouw. Er werden in totaal 11 Awards uitgereikt. Op die manier wil FeBeD enkele Belgische drankenhandelaars speciaal belonen voor hun inzet. Eerste keer dit jaar koos ook een jury uit de 11 award winnaars nog een drankenhandelaar  die echt wel een uitzonderlijke inspanning had gedaan. Het werd Drankenhandel Baets uit Pellenberg (nabij Leuven) die de Bronzen Pint 2016 mee naar huis mocht nemen omdat zij bijzondere aandacht schonken om lokale streekprodukten en lokale verenigingen te integreren tijdens deze speciale dag.

Dranken Schoentjes: “ We zijn enorm blij en moedigen dit initiatief van FeBeD enorm aan, des te meer met de integratie dit jaar van de Bronzen Pint waardoor de drankenhandel nog meer wordt aangemoedigd om inventief uit de hoek te komen. De drankenhandel is een niet te onderschatten, zeer levendig en vooral sociaal beroep en moet zeker zijn plaats binnen een gemeenschap en de lokale economie behouden. Het is altijd leuk ieder jaar te midden van enkele enthousiaste en gedreven bierhandelaars te mogen staan. Nu reeds de 6e keer op rij dat we een nationale Award huiswaarts mogen nemen. We zijn met ons team dan ook zeer blij en voor ons betekent deze beloning meer dan alleen onze inspanning tijdens deze ene dag.Het is onze missie om onze klanten dagelijks te bekoren. Het cliché dat onze sector het niet makkelijk heeft om te concurreren tegen allerlei hyper- en supermarkten is welgekend en daar willen we vanaf. Men moet nog maar denken aan drank en zich onmiddellijk richten naar de gespecialiseerde drankenhandel. Het lukt ons hier en daar al behoorlijk, mede door de steun van de federatie, die onze belangen verdedigt maar ook via de kennis van onze groepering Prik&Tik kunnen we onze klanten dagelijks verlekkeren op een groot gamma aan producten uit de dranksector. Met deze producten gaan we creatief te werk en bieden we persoonlijke aanpak. Binnen enkele dagen komt er zelf een integratie op onze website alwaar we onze klanten op eenvoudige wijze zullen verwennen d.m.v. unieke acties, wedstrijden enz..”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief