SINT-PIETERS-LEEUW - De Speelvogel organiseert ‘The Challenge”

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - De Speelvogel organiseert ‘The Challenge”

Dropping
Ingezonden

 Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert De Speelvogel uit Vlezenbeek opnieuw zijn dropping "The Challenge".  The Challenge is een dropping voor jong en oud met als doel er samen een heel leuke avond van te maken. Samen zijn en plezier maken staan steeds centraal. Een soort activiteit die je in en rond het Pajottenland nauwelijks vindt.

De urganisatoren willen deze editie  nog mooier maken en iedereen laten genieten van deze speciale activiteit, voor jong en oud. Ze hebben niet alleen een extra, 7e tocht voorzien,  maar ook nog enkele andere nieuwigheden en verrassingen in petto.

Vorige editie, in 2014, trotseerden niet minder dan 560 deelnemers de koude om hun Challenge tot een goed einde te brengen. Editie 2017 wordt nog straffer met maar liefst 700 deelnemers aan de start! Hier zien we vooral deelnemers uit  eigen streek, maar toch merken we dat de deelnemers ook uit heel wat andere streken komen: Tienen, Gelrode, Moerbeke-Waas, 

De deelnemers dienen, dmv opdrachten te ontcijferen, hun vertrekplaats te weten te komen. In 2014 zijn ze gestart in Geraardsbergen waar het startschot door Jeroen Meus werd gegeven.

Wat het thema dit jaar wordt moet ik helaas ook voor u nog geheim houden! Het wordt alleszins een super parcours en regio met opnieuw een interessant figuur die de dropping zal openen.

De deelnameprijs voor de Challenge is € 15 Hiervoor krijgen ze heel wat in de plaats. (Oa. verzekering, warme maaltijd, drankje, pré-challenge...).

Meer informatie omtrent deze unieke activiteit vindt u op www.the-challenge.be    

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief