SINT-PIETERS-LEEUW - Leeuwerik loopt joggingseizoen op gang

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Leeuwerik loopt joggingseizoen op gang

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 

Met de Natuurloop 2017, een groepstraining op een landelijk parcours langsheen mooie paadjes en veldwegeltjes in het zonnige Lennik, liep Joggingclub Leeuwerik uit Sint-Pieters-Leeuw het nieuwe joggingseizoen officieel op gang. Maar liefst 102 clubleden tekenden op zondagochtend 12 maart present voor deze eerste afspraak van het nieuwe loopjaar. De Natuurloop was meteen ook een prima gelegenheid om de gloednieuwe Leeuwerik-wedstrijdshirts voor een allereerste keer aan de buitenwereld te showen.

Al voor het tweede jaar op rij schoot Joggingclub Leeuwerik het stratenloopseizoen op gang met de Natuurloop: geen wedstrijd, maar wel een groepstraining, een eerste officieel clubmoment na de (te) lange en donkere wintermaanden. Net als vorig jaar lag de organisatie van deze Natuurloop in de bekwame handen van ‘oude’ Leeuwerik-krijgers Marc Leo, Stefaan Bellemans en ‘chef parcours’ Johnny Pandelaere, die alweer een schitterende en bij momenten uitdagende omloop hadden uitgetekend. Start en aankomst waren gelegen aan de voetbalterreinen van KFC Lennik. Leeuwerik dankt de heren en dames voetballers voor de gastvrijheid. Na de obligate groepsfoto met de nieuwe clubshirts en nadat de allerkleinste Leeuwerikjes zich de ziel uit het lijf gerend hadden tijdens de ‘Snoepjesloop’, trok de hele bende zich op gang voor een rondje van 5 of 10 kilometer doorheen het glooiende Lennikse landschap. En dat alles onder een heerlijk lentezonnetje. Geen wonder dat na het trainingsrondje alleen maar blije en lachende Leeuweriken opnieuw de KFC Lennik-parking kwamen opgedraaid.

De kop is eraf, vanaf volgend weekend is het ‘voor echt’. Op zaterdag 18 maart trekt Leeuwerik ‘au grand complet’ naar de Lentejogging in Dworp, een organisatie van de bevriende loopclub Joggers Beersel.

Joggingclub Leeuwerik is gezellige en familiale vereniging waarin gezond bewegen in een sfeer van plezier en kameraadschap voorop staat. Resultaten – voor wie dat wil – volgen dan vanzelf wanneer er regelmatig wordt getraind. Bij Leeuwerik is iedereen welkom. Jong of oud, man of vrouw, start-to-runner of ervaren marathonloper… iedereen vindt bij Leeuwerik wel een trainingsgroep van zijn of haar niveau.

Interesse? Loop dan gewoon eens langs op één van onze trainingen. Die starten elke dinsdag en donderdag om 19u op de parking van het Gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw. Meer info is ook steeds te verkrijgen bij clubsecretaris Frans De Weerdt (02/305.41.66 of frans.de.weerdt@telenet.be) of via onze website http://leeuwerik.telenet.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief