Nieuw Kärcher Center Brussel opent de deuren in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Nieuw Kärcher Center Brussel opent de deuren in SINT-PIETERS-LEEUW

Karcher_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Karcher2
Foto's Emile Devogeleer
 

 Op vrijdag 17 maart 2017 opent het nieuwe Kärcher Center Brussel zijn deuren op de Bergensesteenweg 102 in Sint-Pieters-Leeuw. Na Namen en Antwerpen  - waar ook het hoofdkantoor van Kärcher Belux is gehuisvest -  is dit het derde Kärcher Center dat in eigen beheer en door eigen medewerkers wordt uitgebaat.

Na een grondige renovatie onderging het bestaande gebouw aan de Bergensesteenweg een ware facelift. Niet alleen het typische Kärcher-geel, maar ook de locatie van het Kärcher Center zelf, zorgen voor een goede zichtbaarheid in het straatbeeld.

“In de regio is er zoveel potentieel dat wij kunnen benutten. De streek is dichtbevolkt en er zijn veel interessante bedrijven gevestigd. Iedereen moet immers poetsen. Met dit Kärcher center willen wij dichter bij de Brusselse consument en bedrijven staan. Een echte actieve aanwezigheid in deze regio garandeert een beter advies op maat en een betere service,” zegt Kees Wagtmans, managing director van Kärcher Belux. “Dit Kärcher Center brengt daar verandering in en garandeert een actieve aanwezigheid in deze regio.”

Het gebouw heeft een oppervlakte van 600 m², waarvan het grootste deel (400 m²) is voorbehouden voor de winkel, een open en lichte ruimte waar zowel de producten uit het professionele gamma als die uit het Home & Garden assortiment voor de eindgebruiker, staan uitgestald.

De opening van dit Kärcher Center Brussel in Sint-Pieters-Leeuw wordt gevierd met interessante acties en voordelen voor de klant. Zo zijn er onder meer zaakjes te doen tijdens de ‘Happy Hour Saturdays’ van 18 en 25 maart en 1 april 2017, zoals een gratis slanghaspel bij aankoop van een hogedrukreiniger of gratis batterij en laadstation bij een Window Vac. Ook maakt u kans op één van de drie aankoopbonnen ter waarde van € 500. Zéker langskomen dus !

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2017
Emile DevogeleerE
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief