SINT-PIETERS-LEEUW - Speelplein ‘De Leeuwtjes’ maakt zich klaar voor de zomer

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Speelplein ‘De Leeuwtjes’ maakt zich klaar voor de zomer

Start_speelpleinwerking__large_
Ingezonden foto
 

 Een 40-tal jongeren kwamen in Sint-Pieters-Leeuw  samen om de speelpleinzomer voor te bereiden. Het was een eerste kennismakingsmoment voor de nieuwe animatoren en een gezellig weerzien voor diegenen die er al eerder bij waren.

De animatoren transformeerden zich in een sprookjesfiguur naar keuze. Als eerste op het programma stond een leuk kennismakingsspel. Er werd uitleg gegeven aan de nieuwkomers over de speelpleinwerking en de ervaren animatoren daagden elkaar uit tijdens een lasershooting. In de namiddag stonden de workshops ‘inkleding’ en ‘grime’ ingepland.

Schepen voor Jeugd- en Speelpleinwerking, Bart Keymolen: “We zijn zeer blij om opnieuw meer dan 50 gemotiveerde jongeren te mogen ontvangen om onze allerkleinsten een onvergetelijke zomer te bezorgen. Met deze voorbereidingsdag wordt dan ook officieel het startschot gegeven van een leuke speelpleinzomer. De animatoren leren elkaar beter kennen en kunnen nu samen hun programma’s uitwerken.”

Iedereen staat te popelen om er samen met hun mede-animatoren kwalitatieve, knotsgekke, superplezante en megacoole speelpleinweken van te maken. De voorbereiding voor de zomer stopt hier niet! De animatoren gaan samen aan de slag om een weekprogramma uit te schrijven en uit te werken.

Wil jouw kind graag naar het speelplein komen? Deelnemen gebeurt via een online voorinschrijving via http://spl.ticketgang.eu  /. Wie niet over een computer beschikt, kan terecht bij de jeugddienst tijdens de openingsuren of na afspraak.

Wie meer info wenst over de speelpleinwerking kan contact opnemen met de jeugddienst via 02 370 28 82 of speelpleinwerking@sint-pieters-leeuw.be .  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief