SINT-PIETERS-LEEUW - CD van Luc Wauters bracht 1.500 euro op voor De Poel

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - CD van Luc Wauters bracht 1.500 euro op voor De Poel

Wauters_1
Foto's Olaf
 
Wauters_2
Foto's Olaf
 

De Poel vzw mocht in Sint-PIRTERS-LEEUW een cheque ontvangen van Luc Wauters voor de verkoop van een zelfgemaakte CD. Dat gebeurde tijdens hun jaarlijks spaghettifestijn in de wijk Zuun. Het betrof een cheque van 1.500 euro.

In de dagcentra en de wooncentra van De Poel vzw begeleidt men volwassenen met een beperking. Vernieuwingen én investeringen door de vernieuwde regelgeving dringen zich op.

Fondsenwerving wordt nog belangrijker om het voortbestaan van De Poel vzw te kunnen garanderen en dezelfde dienstverlening en kwaliteit te kunnen aanbieden.

Afgelopen weekend vond het jaarlijkse spaghettifestijn in Zuun plaats. Vele mensen kwamen proeven van een lekkere spaghetti, croque-monsieur en een stukje taart. Gasten van De Poel vzw verkochten eigen gemaakte confituren, koekjes, cake en paaseitjes.

Op het spaghettifestijn mocht De Poel ook een cheque ontvangen van 1.500 €, geschonken door Luc Wauters uit Huizingen. Luc verkocht een zelfgemaakte CD t.v.v. De Poel en schonk de opbrengsten aan De Poel.

Het is niet de 1e keer dat Luc Wauters een activiteit organiseert voor De Poel. Zo ondernam hij in 2015 een recordpoging, die 2.500 € opleverde. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2017
Olaf Feldberg
Olaf Feldberg
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief