SINT-PIETERS-LEEUW – Groot succes voor het vierdaags tornooi van SK – Leeuw

C21

SINT-PIETERS-LEEUW – Groot succes voor het vierdaags tornooi van SK – Leeuw

Voetbal_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Voetbal_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Voetbal_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Voetbal_4
Foto's Emile Devogeleer
 
Voetbal_5
Foto's Emile Devogeleer
 
Voetbal_6
Foto's Emile Devogeleer
 

 Sinds donderdag was het druk rond de voetbalvelden van SK Leeuw, reden hiervan was het vierdaags tornooi van de voetbalclub. Heel wat ploegen uit de streek en omgeving schreven zich in om er aan deel te nemen, en te strijden voor vermelding in de clubarchiefen.

Ook ouders en trouwe supporters van de jonge voetballertjes waren massaal op post om hun favoriete ploegje aan te moedigen, of die nu eerste of laatste eindigden ze waren allemaal top in hun ogen.

Zoals op elk tornooi zijn er winnaars en verliezers, op donderdag 4 mei was dat de U-21 uit Steenhuffel, Vrijdag 5 mei was het de U-17 van de organiserende SK Leeuw die de beker in ontvangst mocht nemen. Zaterdag mochten de kleinsten hun kunsten met de bal komen tonen in een tornooitje zonder plaats vermeldingmaar waar het vooral ging om fairplay en respect voor elkaar op het voetbalveld.

In de namiddag waren het de meisjes van de reeks U-16 & U-17 die het tegen elkaar opnamen, ook hier ging de overwinning naar de thuisploeg, deze dag werd vrolijk afgesloten door de veteranen van SK Leeuw tegen een ploeg van de brandweer van Anderlecht, in deze wedstrijd lieten de ‘Pompiers’ zien dat ze ook wat anders kunnen dan alleen maar spuiten en wonnen hun wedstrijd tegen de ex voetballers van SK Leeuw.

Op zondag 7 mei was het de beurt aan de U-15 om hun tornooi af te werken, het werd een sportief tornooi met een mooie finale tussen de thuisploeg SK Leeuw en SK Halle.

De wedstrijd eindigde op 1 – 1 gelijkspel en moesten de strafschoppen de winnaar aanwijzen, SK Halle won de strafschoppen met 3-4, zodat SK Halle, dat in de competitie op 1 puntje van de titelplaats eindigde, de winnaar werd in de reeks U-15.

Het tornooi 2017 van SK Leeuw werd afgesloten met de wedstrijd van de P-2, SK Leeuw tegen KFC Rhodienne waar de thuisploeg de drie punten haalden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief