Beedrop nu ook in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Beedrop nu ook in SINT-PIETERS-LEEUW

Beedrop
EP

 De thuisleverdienst Beedrop is nu ook actief in Sint-Pïeters-Leeuw. Enkele weken geleden hebben enkele plaatselijke handelaars hun krachten gebundeld om deel te nemen aan het project. Het gaat er om dat de meeste van hun producten nu ook thuis kunnen worden geleverd. De handelaars tonen zich op die manier duidelijker, sterker en frisser naar hun online klanten toe.

De klanten besparen omdat ze hun auto niet uit de garage moeten halen en winnen ook heel wat tijd. Geen wachtrijen meer, geen parkeerproblemen of onvindbare producten. Klanten kunnen hun aankopen combineren en 1 bezorger brengt alle bestellingen in 1 keer aan huis. Bovendien kiest hij steeds de kortste route en zo pikt ook het milieu zijn graantje mee in het verhaal van aan huis leveringen.

Door hun krachten te bundelen, zorgen de deelnemende handelaars er ook voor dat ze kunnen blijven concurreren met de grote winkelketens in hun buurt. Ze zullen hun kwaliteit en versheid, hun lokale en artisanale producten kunnen blijven uitspelen naar het cliënteel dat af en toe de weg niet meer vond naar de lokale winkelier. Hierdoor verhinderen ze ook dat sommige handelskernen of aangename buurtwinkels verloren gaan of sommige dorpen ‘slaapdorpen’ worden. Lokale handelszaken spelen namelijk een belangrijke rol op vlak van de economische en sociale leefbaarheid van een buurt.

Voor de regio Sint-Pieters-Leeuw is de vaste leverdag woensdag. Bestellingen kunnen plaatsvinden tot dinsdag 23u59. Het productaanbod en de deelnemende handelaars is te vinden via deze link: http://www.beedrop.be  /

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief