SINT-PIETERS-LEEUW - Bedankt Pater Sus

SINT-PIETERS-LEEUW - Bedankt Pater Sus

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 

Op 1 juli wordt in Vlezenbeek een tijdperk afgesloten, de parochie zal vanaf dan voor het eerst geen eigen parochiepriester meer hebben. Dankbaar om wat Pater Sus (Frans Vermeir) de voorbije 6 jaar voor de parochie betekend heeft, geven ze hem op 25 juni een passend dankfeest in samenwerking met alle verengingen en werkgroepen van Vlezenbeek.

‘Bedankt Pater Sus’ spreekt voor zich: bedankt voor alle inspanningen, maar ook bedankt medeparochianen om samen ‘parochie te zijn’ met Pater Sus. En dankzij de samenwerking tussen alle parochiale verenigingen en werkgroepen om dit feest te organiseren, is er een grote samenhorigheid ontstaan die tot volgende fijne agenda heeft geleid:

10u30: dankviering in de Onze-Lieve-Vrouwekerk (ism. Het parochiaal zangkoor, Zangensemble Akkoord, de Ave-Mariabasisschool).

11u30: in stoet naar De Merselborre olv. de Fanfare De Ware Eendracht

12u: receptie

13u: middagmaal (voor vooraf ingeschreven parochianen)

15u: interactief muzikaal optreden in samenwerking met KVLV, De Fanfare De Ware Eendracht, Zangensemble Akkoord en Zangvereniging Redoris.

Marc Moonens, lid van de parochieploeg : “Snel waren alle parochiale verenigingen en werkgroepen het eens om mee te werken aan deze dag. Ook het programma en de indeling in 4 werkgroepen, om het te realiseren verliep erg vlot. Dit feest is dan ook een soort van ‘overgangsritueel’ naar de periode na 1 juli waarin wij er zelf zullen moeten voor instaan om onze gemeenschap levendig te houden en parochie te blijven. Een uitdaging op zich, maar we hebben er vertrouwen in!”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jun 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 jun 2018
Marc Sluys | 12 jun 2018

archief