SINT-PIETERS-LEEUW Inkendaal lanceert nieuw logo en volledig vernieuwde website

C21

SINT-PIETERS-LEEUW Inkendaal lanceert nieuw logo en volledig vernieuwde website

Editiepajot_bart_devill___inkendaal1
foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___inkendaal_2
foto Bart Devillé
 

 Ook vernieuwde revalidatie-aanbod werd in de kijker gezet

Inkendaal (De Bijtjes) in Vlezenbeek is volop in beweging. Niet alleen werd zopas een nieuw logo en volledig vernieuwde website voorgesteld, maar ook werd het vernieuwde revalidatie- aanbod in de kijker gezet.

In de toekomst wordt ook een revalidatietraject voor neuro-oncologie aangeboden en wordt er in samenwerking  met de Cardijnschool een uitbreiding van het schoolaanbod gerealiseerd. Dit betekent dat Inkendaal aangepast onderwijs kan aanbieden aan jongeren(12+) die voor hun revalidatie verbonden zijn  aan het ziekenhuis.

Ook de droom voor een revalidatiepark heeft men nog steeds en heeft men de voorbije maanden nieuw leven ingeblazen. De omgeving leent er zich perfect toe en de natuur kan zo maximaal worden ingeschakeld in het revalidatieproces.

Algemeen directeur Sofie Blancquaert: “ Het is een goede nieuws show. Onze “eigen” ziekenhuisschool kreeg een zeer goed rapport. Vanaf 1 september  gaan wij samen met de Cardijnschool aangepast onderwijs aanbieden aan een extra doelgroep. Er is ook vernieuwing binnen het aanbod van ons ziekenhuis. Inkendaal leeft meer dan ooit en dit nu ook met een nieuwe medische raad.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief