SINT-PIETERS-LEEUW - KV Brucom moest zelf het gras maaien

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - KV Brucom moest zelf het gras maaien

Brucom
Ingezonden foto

 Op vrijdag werd 'door omstandigheden' die voor  KV Brucom  tot op dit ogenblik onbekend zijn - het gras niet gemaaid op KV Brucom.

Om te vermijden dat ze een smadelijke forfaitscore zouden aangesmeerd krijgen wegens 'onbespeelbaar terrein', staken een paar spelers en bestuursleden op zaterdagmorgen de handen uit de mouwen en werd begonnen aan het zelf maaien van terrein. Een klus die snel een paar uur in beslag nam, ook al waren er op een bepaald moment zelfs  grasmaaiers aan het werk.

Uiteindelijk was het terrein toch speelklaar voor de eerste thuiswedstrijd op zondag, een wedstrijd die door KV Brucom werd verloren met 0-2.

De wedstrijd van 6 augustus werd eerder al, op vraag van de sportdienst, verplaatst en op het veld van Kapelle-op-den-Bos gespeeld.

De gemeente doet dit normaal wel. Vrijdag hadden zij buh Brucom rouwens de Sportdienst nog aan de lijn die hen bevestigde dat de firma haar ronde ging doen...jammer genoeg heeft men hen dan blijkbaar vergeten en hebben ze snel een noodplan moeten vinden

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 aug 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief