SINT-PIETERS-LEEUW - EZELSOOR, gratis boekenkaftdag!

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - EZELSOOR, gratis boekenkaftdag!

Ewelsoor__2
Archief Felix Merckx

 Gezinnen met kinderen die naar de lagere school gaan, hoeven tijdens de grote vakantie niet op zoek naar kaftpapier. Op woensdag 6 september kunnen zij in Sint-Pieters-Leeuw deelnemen aan Ezelsoor en ter plaatse hun boeken kaften met gratis en origineel ontworpen kaftpapier. Dit papier werd ontworpen door jongeren uit de deelnemende gemeentes. In Sint-Pieters-Leeuw gaat het door van 14 tot 19 uur in Zonnig Leven

Tijdens de boekenkaftdag wordt er niet alleen gekaft! Tekenaars zullen de boek of schrift personaliseren en een kaftinspecteur zal de gekafte boeken grondig inspecteren. Daarnaast organiseert de bibliotheek er een spelletjesnamiddag. Jeugdverenigingen stellen hun werking voor en men kan kennismaken met de dienst Integratie en Huis van het Kind. Breng zeker ook een bezoekje aan de schminkfee!

Ieder jaar treden nieuwe gemeenten toe tot dit initiatief. Dit jaar vind je Ezelsoor in Asse, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Halle, Herne, Kraainem, Laken, Lennik, Linkebeek, Machelen, Meise, Molenbeek, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem en Zemst.

Voor de uitwerking van dit gezinsvriendelijke programma werkten verschillende diensten per gemeente samen. Banden werden gesmeed tussen cultuur -of gemeenschapscentrum en de bibliotheek, de jeugddienst en/of de integratiedienst.

Bekijk het volledige programma en de ontwerpen van het kaftpapier op www.ezelsoor.info . Je vindt er ook alle (praktische) informatie en contactgegevens per deelnemende partner.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2017
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief