VLEZENBEEK - Lindemans lambic tour langs wondermooie natuur

C21

VLEZENBEEK - Lindemans lambic tour langs wondermooie natuur

Lambic_tour
EP

 Ideaal sportief uitje tijdens autoloze zondag op 17 september voor families en/of vrienden.
Parcours van 19km tussen Brussel en de brouwerij (38 km heen en weer) neemt de deelnemers mee langs de mooiste Brusselse Art Nouveau en de mooie groene landschappen van de Zennevalei. Volledig gratis, inclusief een rondleiding met degustatie op de brouwerij en een extra cadeautje voor iedereen die zich vooraf inschrijft.

Autoloze zondagen hebben een grote impact op de luchtkwaliteit. En de unieke samenstelling van de lucht in het Pajottenland en de Zennevalei maakt dat enkel daar de echte lambiek kan gebrouwen worden. Het spreekt dus vanzelf dat familiebrouwerij Lindemans maar al te graag zijn steentje bijdraagt om deze boodschap extra te onderstrepen. Na het succes van vorige editie, zal Brouwerij Lindemans ook dit jaar weer de Lindemans Lambic Tour organiseren: een unieke fietstocht die de architecturale Art Nouveau parels in de stad koppelt aan mooie groene landschappen in de Zennevalei.

Deelnemers krijgen een parcours van zo’n 19km voorgeschoteld (totale lus 38 km), met vertrek vanuit het centrum van Brussel (Poelaertplein) of vanaf de brouwerij. Uiteraard staat er ook een rondleiding en degustatie op de planning, en dat alles volkomen gratis. Al is inschrijven wel aangeraden, want wie zich op voorhand registreert, krijgt nog een leuk extraatje. Wie zich daar bovenop ook nog eens verkleed in Belle Epoque stijl krijgt nog een extra cadeau.

Inschrijven kan op http://lindemanslambictour2017.be/nl.  

In Brussei is het verzamelen op het Poelaertplein. De Lindemans truck zal er opgesteld staan, dus ook daar kan een heerlijk lambiekbier gedegusteerd worden. Men kan er ook proberen om een geslaagde selfie te nemen met een Belle Epoque artiest op stelten. Vertrekken vanuit de hoofdstad kan tussen 9u30 en 13u.

In Vlezenbee  is het uiteraard op de brouwerij te doen. Een rondleiding en degustatie worden gratis aangeboden aan alle deelnemers, animatie wordt voorzien. De brouwerij verwelkomt alle deelnemers tussen 9u en 17u, maar wie vertrekt richting Brussel doet dat best voor 14u. Om het noorden niet te verliezen voorziet Brouwerij Lindemans pijltjes langs het hele parcours, maar ook een papieren plan en een .gpx bestand om in te voeren in je gps. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 sep 2017
Felix Merckx
Ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief